De Meest Waardeloze Website van

Sportblad Knudde

Sportblad Knudde 

GEIN Kanaal MIN

WAAR ZIJN DIE WIEKEN VOOR?

Een Belg heeft vliegles in een helikopter. Belg: “Waarvoor zijn die wieken hierboven?” Instructeur: “Voor de ventilatie.” Belg: “Dat geloof ik niet.” Instructeur: “Ik zal ze zo eens stilzetten. Moet je zien hoe snel je het benauwd krijgt!”

BELG GAAT NAAR DE BIOSCOOP

Er komt een Belg bij de bioscoop en vraagt aan de mevrouw 1 kaartje voor de film. “Dat word dan 7,50”, zegt de mevrouw. De Belg betaalt, neemt het kaartje aan en gaat naar de filmzaal. Even later loopt de Belg terug naar de vrouw en vraagt nog een kaartje. De vrouw begrijpt het niet maar vraagt er niet naar. De man loopt weer naar de bioscoopzaal. Even later loopt de Belg weer terug naar de vrouw en vraagt weer een kaartje. Dit doet de man zo nog 6 keer. “Waarom ga je niet naar de film meneer?” Vraagt de mevrouw. “Bij de ingang van de bioscoopzaal scheurt iemand heel de tijd mijn kaartje kapot”, antwoordt de Belg treurig.

BELG KOOPT EEN THERMOSFLES

Een Belg komt bij de Blokker in Breda en ziet een thermosfles staan. Hij vraagt aan de verkoopster: “Wat is dat?” “Nou“, zegt de verkoopster ‘’dat is een thermosfles, alles wat je er koud instopt blijft koud en alles wat je er warm instopt blijft warm.’’ “Ik neem er een“ zegt de Belg. Terug gekomen in België, neemt hij de thermosfles mee naar zijn werk en zijn collega’s vragen: “Wat is dat?” Dus hij zegt: “Dat is het nieuwste uit Nederland: een thermosfles! Alles wat er warm in gaat blijft warm en alles wat er koud ingaat blijft koud.” Dan vraagt zijn collega: “Wat heb je er nu inzitten?” Zegt de Belg: “2 koppen koffie en een Cornetto!”

PUZZELEN

Er komt een Belg op het bureau van het Guinness Book of Records. Zegt de Belg: “Awél meneer, ik heb zojuist een puzzel van 3000 stukskes opgelost. Ik heb er 1 jaar, 3 maanden en 2 dagen over gedaan, maar vandaag heb ik het laatste stukske gelegd.” Zegt de man: “Och meneer, dat is toch niets bijzonders?” “Allé,” zegt de Belg, “op den deksel staat: 6 TELEFONIE Na opgravingen in de Russische bodem tot een diepte van 100 meter hebben Russische wetenschappers resten gevonden van koperdraden, met een geschatte leeftijd van zo’n 1000 jaar. De Russen hebben hieruit de conclusie getrokken dat hun voorouders reeds 1000 jaar geleden een interlokaal telefoonnetwerk hadden. Om niet achter te blijven zijn Amerikaanse wetenschappers ook hun bodem gaan afgraven waarbij ze op een diepte van 200 meter resten van glasvezels aantroffen. Deze vezels bleken na onderzoek zo’n 2000 jaar oud te zijn, waaruit de Amerikanen concludeerden dat hun voorouders reeds 2000 jaar geleden al een zeer geavanceerd digitaal telefoonnetwerk in hun bezit hadden. En dat zo’n 1000 jaar voor de Russen… Een week later hebben de Belgen het volgende rapport gepubliceerd: “Na opgravingen in de Belgische bodem, tot op een diepte van 5000 meter, hebben Belgische wetenschappers helemaal niets gevonden.” De Belgen concluderen hieruit dat zo’n 5000 jaar geleden elke Belg reeds in het bezit was van een mobiele telefoon.

GOEDKOOP REIZEN MET DE TREIN

Drie Belgen en drie Nederlanders gaan samen met de trein op stap. De drie Belgen kopen elk een ticket aan het loket. De drie Nederlanders kopen samen maar één ticket. De Belgen zijn verwonderd: ‘hoe gaan jullie dàt doen’? ‘Dat zul je wel zien’ zeggen de Nederlanders. Op de trein begint de controleur aan zijn ronde en de drie Nederlanders gaan samen op één toilet. De conducteur controleert de kaartjes van de Belgen, alles ok. Hij komt bij het toilet, klopt op de deur en de Nederlanders schuiven hun ticket onder de deur. De conducteur controleert het ticket, zegt ‘ok.’ en schuift het terug onder de deur. De volgende dag nemen ze allen terug de trein. De drie Belgen kopen samen maar één ticket. De drie Nederlanders kopen er geen. De Belgen zijn nog meer verwonderd: ‘HOE gaan jullie DAT doen’? ‘Dat zul je wel zien’ zeggen de Nederlanders. In de trein begint de controleur aan zijn ronde en de drie Belgen gaan samen op één toilet. De drie Nederlanders gaan ook samen op één toilet; maar de laatste Nederlander klopt eerst op de deur van het toilet van de Belgen. De Belgen schuiven hun ticket onder de deur……………….

BELGISCHE AUTODIEF

aarom loopt een Belgische autodief naast de snelweg als hij is ontsnapt?

Dat is de vluchtstrook

IK ZOU GRAAG WILLEN TROUWEN

In het gemeentehuis aan de balie van Burgerzaken zegt een man tegen een knappe ambtenares: “Hallo, ik zou graag willen trouwen.” Zegt die dame: “Dat kan en welke datum had u in gedachte?”. Antwoordt de man: “Doet er niet toe. Ik ben al lang blij dat je wilt!”

OPENDAK AJAX AMSTERDAM ARENA

Waarom staat het dak in de arena altijd open?

Dan kunnen de supporters echte sterren zien

MoppenKanaal 

AntieVirus

Softwaar

Gokpaleis

Radioknop