De Meest Waardeloze Website van

Sportblad Knudde

Mogelijk een enquêtecommissie bij EGV LEDEN  Bingo bijeenkomsten 

Afgelopen woensdag was bij de gezellige EGV Nieuwjaarsbijeenkomst opnieuw ruimte voor bingo. De vorige keer vonden we al zeer vreemde dingen gebeuren en ook nu waren er opvallende ‘incidenten’. Op de allereerste plaats was het zeer vreemd dat Ari Hordijk ver weg zat van de plek waar de bingoballen werden gedraaid, maar met de tegenwoordige technieken kan hij natuurlijk op afstand het rollen van de bingoballen beïnvloeden doormiddel van een chip in de ballen die hij via zijn telefoonapp waarschijnlijk kan bedienen. Om zand in onze ogen te strooien gaf hij zijn compagnon Bram Jansen (Ook jaren op achtergrond actief bij de omstreden Toer de Franspoel enige jaren geleden) opdracht om naar voren te komen voor een valse bingo! Vervolgens moesten de deelnemers de moeilijke letter X op de bingokaart aankruisen en dit duurde vrij lang voordat iedereen door had wat de ballenomroeper Teun van Driel nou bedoelde…wie verzint dat ,moet je nog nadenken ook…letterrrr X.

Jarenlang moest Sportblad Knudde tijdens de Toer Franspoel  extra verschijnen met speciale waarschuwingsedities in samenwerking met Belangenvereniging Een Eerlijke Toer De Frans Poel het lijkt erop dat er een herhaling moet komen voor een Belangenvereniging Een Eerlijke Bingo maar dat moet pas komen nadat eerst een mogelijke enquêtecommissie haar werk hebben gedaan rondom deze bingobijeenkomsten.

Toch nog een pluspunt winnende deelnemers gingen gelukkig naar huis omdat ze prijzen wonnen en het belangrijkste was toch weer: een reuze gezellige middag!  -uw Speciale verslaggever Mafkees - Februari 2023

Index Actueel