De Meest Waardeloze Website van

Sportblad Knudde

Welkom op de website van Sportblad Knudde

HINTERNET:

Een speciale website van SPORTBLAD KNUDDE op internet met HINTERNET, de meest waardeloze website van het Wereld Wijd Web is HINTERNET van Sportblad Knudde. Sportblad Knudde is het enige waardeloze blad dat onregelmatig verscheen in de periode tussen 1970 en 2005

in het verleden bij:

SMIT SLIKKERVEER ; HOLEC RIDDERKERK

en

In 2000 opende Marina, de meest waardeloze website op deze manier: 

Opening website

Sportblad Knudde

Hierbij verklaar ik het meest

waardeloze website

voor geopend.

Veel plezier!!

-Marina 

Hinternet

MarinaManager Marketing

Sportblad Knudde Media Groep 

(Marina opende de website in het jaar 2000)

HINTERNET

WAARSCHUWING:

Deze Sportblad Knudde HINTERNET is behoorlijk hinderlijk voor alle PeeCees, het is niet uitgesloten dat het behoorlijk veel Knudde Virussen bevat. De uitgever is niet aansprakelijk voor de gevolgen (schade e.d.) aan uw Computer of uw geestelijke gesteldheid na het bezoek van deze waardeloze wepseits. Bovendien is HINTERNET niet toegankelijk voor Kinderen tot drie jaar.

HINTERNET ontduikt de hinderwetgeving en is de enige op internet vol taalfouten in de ogen van iedere Nederlander. Echter niet voor de Rotterdammers, want deze toffe HINTERNET wordt in zijn geheel in de Rotterdamse Taal geschreven. Mot je nie gaan klage….

BELANGRIJK: Sportblad Knudde heeft totaal niets te maken met SV Knudde van Striptekenaar Toon van Driel, wij zijn wel fan van hem.