De Meest Waardeloze Website van

Sportblad Knudde

Nieuws vanaf 2009 - 2012

Bedrijfsmuseum Brush HMA (voormalig Holec) in Ridderkerk heeft bij de directie van Sportblad Knudde een verzoek ingediend om een gedeelte van Sportblad Knudde historie te stallen in de museum van Brush HMA. Omdat, volgens een woordvoerder van dat museum Sportblad Knudde zeer belangrijk is geweest onder het personeel van voormalig Holec Smit Slikkerveer is van bijzondere waarde geweest voor het bedrijf. Sportblad Knudde was vooral actief met Zaalvoetbalcompetities en het organiseren jaarlijks van grote Volleybal Gala’s waar afdelingen en klanten tegen elkaar streden. Tevens organiseerde Sportblad Knudde in de jaren zeventig vele Damesvoetbalshows met Fc Lolaborstel , Parfum Gils en FC Bjoetiekees, de allereerste wedstrijd tussen de dames van Holec zaten de tribunes in Sporthal de Fakkel vol. 

Sportblad Knudde vindt het een eer dat Bedrijfsmuseum Brush HMA een plek wilt geven aan de historie van Sportblad Knudde. Heel toevallig omdat Sportblad Knudde bezig is om de historie op deze website te plaatsen. De komende tijd komen daarom nog vele pagina’s bij over de historie van Sportblad Knudde op deze site!


HELAAS IS INMIDDELS HET BEDRIJFSMUSEUM Brush HMA VERDWENEN omdat het bedrijf Brush Hma is gesloten in Slikkerveer.  (2020)

Vervolg Nieuws zie onze BLOG:

onder andere:Bedrijfsmuseum Brush Hma voorgoed gesloten.