De Meest Waardeloze Website van

Sportblad Knudde

Laatste EGV Bingo moet over!

do, 11 jan 2024

Laatste EGV Bingo moet over!

(van een van onze speciale verslaggever) 

Op de enorme gezellige EGV bijeenkomst in het nieuwe jaar werd natuurlijk ook weer twee rondes Bingo geregistreerd gespeeld dit keer was het een bingo voor hoogopgeleiden onder ons de deelnemers kregen zeer moeilijke opgave om hun bingokaarten vol te krijgen met onmogelijke opgaves. De belangenvereniging eist dan ook dat alle deelnemers gratis een LOI  studie krijgen om de volgende bingorondes in Mei van dit jaar makkelijker te kunnen volgen . Nu zagen we vele foute bingo’s voorbijkomen of veel dezelfde winnaars in twee rondes. 

‍                                     

De Belangenvereniging Een Eerlijke Bingo Ballen gaat waarschijnlijk een kort geding aanspannen tegen EGV Bingo dat betekent dat de laatste bingo van januari 2024 door de rechter waarschijnlijk ongeldig wordt verklaard en dat de prijzen dan waarschijnlijk ingeleverd moeten worden voor de volgende bingo dat dan op eenvoudige manier gespeeld moet worden zodat iedere deelnemer snapt hoe de bingokaarten moeten aankruisen. 

De waarschijnlijke kort geding moet spoedig plaatsvinden want anders hebben bijvoorbeeld enige prijswinnaars hun gewonnen flessen wijn tot de bodem opgedronken.  

- MafKees-  

‍ ©️Sportblad Knudde.

Januari 2024