De Meest Waardeloze Website van

Sportblad Knudde

SPORTBLAD KNUDDE 

GOKPALEIS

Sportblad Knudde Gokpaleis was jarenlang enorm suksesvol en zeer populair, vooral de meest spraakmakende Toer de Frans Poel waarvan Sporblad Knudde eerst optrad als een Belangen Vereniging voor Een Eerlijke Toer De Frans Poel na hevige conflcten met de organisatie. Jaren later nam Sportblad Knudde de gehele organisatie van Toer de Frans Poel over en breidde dat vooral dankzij internet uit met EK en WK Voetbal Poel. Binnenkort komen wij hier op terug...

Kroonprins schrijft boze brief. (juni 2000)

De kroonprins van de Belangenvereniging Een Eerlijke Toer De Frans Voor Hma Alstom Power Traxis Systems Medewerkers, de vice-voorzitter de heer Rens Dubbeldam heeft een boze brief geschreven naar Internationale Olympische Commite en naar Sportblad Knudde Gokpaleis. Aanleiding omdat de Knuddeloog kandidaat was om voorzitter te worden van het IOC op aandringen van vooral Maxima, moest Willem Alexander op deze meest waardeloze figuur gaan stemmen als opvolger van Samaranch. Inmiddels is een Belg gekozen als voorzitter van de IOC en is de Knuddeloog sindsdien spoorloos, hij had in Moskou de bus gemist zeiden de overige IOC-leden. De inhoud van de kroonprins van de Belangenvereniging Een Eerlijke Toer De Frans Voor Hma Alstom Power Traxis Systems Medewerkers de vice-voorzitter Rens Dubbeldam luidt alsvolgt:

“Dat de Knuddoloog zich in laat met het IOC (een zeer gesloten clubje waar de Mafia nog bij verbleekt, laat staan het Hod gokimperium) zegt toch wel alles over de SKMG. Blijkbaar zijn de tentakels van de Knuddoloog zover uitgestrekt dat op dit moment geen enkele organisatie meer betrouwbaar is.

Dit nu wetende ga ik mij zachtjes afvragen of de belangengroep van HMA/Traxis nog wel zuiver is. Ik dring dan ook aan op een enquetecommissie van HMA/Traxis die eens breed gaat onderzoeken welke personen op de loonlijst van HMA/Traxis tevens nevenactiviteiten hebben in organisaties als IOC, SKMG, Hod gokimperium, de belangenvereniging etc. etc. Het wordt nu zachtjes aan tijd dat de onderste steen bovenkomt. Excuses aan het personeel is daarbij toch wel het minste.


Rens Dubbeldam,


De Knuddeloog was voor commentaar niet bereikbaar, het is niet bekend of het huwelijk tussen Alex en Maxima nog door gaat.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Aliquam tincidunt lorem enim, eget fringilla turpis congue vitae. Phasellus aliquam nisi ut lorem vestibulum eleifend. Nulla ut arcu non nisi congue venenatis vitae ut ante. Nam iaculis sem nec ultrices dapibus. Phasellus eu ultrices turpis. Vivamus non mollis lacus, non ullamcorper nisl. Pellentesque habitant morbi tristique senectus et netus et malesuada fames ac turpis egestas. Phasellus sit amet