De Meest Waardeloze Website van

Sportblad Knudde

Nieuws 2001

De duizendste bezoekster van Hinternet van Sportblad Knudde was Marina, die ook onze aller eerste bezoekster was van Hinternet en onze website opende januari 2001 en de vernieuwde website heropende in 

september 2001.

Dit is geen doorgestoken kaart, ze was ECHT de duizendste bezoekster van Hinternet,  onze Manager Marketing van Sportblad Knudde Media Groep.

 

Enige reacties Duizendste Hinternet bezoekster...

From: Ronald JENSE@GA on 11/02/2001 09:26 AM

To: redactie@hinternet.f2s.com

cc:

Subject: De 1000ste bezoekster is...

Marina van de Meiden

Wat heb ik nou gewonnen ??????

 

Marina VAN-DE-MEIDEN

11/02/2001 11:14 AM

Ik denk dat ik wel weet wie de 1000ste bezoekster is geweest. Namelijk

ikzelf (hahaha) Ga ik nu winnen?

 Van Piet Dobbelaar:

Dat wordt ongetwijfeld Piet Ipskamp. Deze gozer zit de hele dag online, er

is zelfs een keer opgemerkt dat indien Piet Ipskamp naar huis gaat het

internetten ineens een stuk sneller gaat.

Van Rien Wielaart:

volgens mij is de 1000ste bezoeker Marina van de Meiden geweest, maar meestal is het toch zo dat personeel en aanverwanten zijn uitgesloten van deelname of hebben we hier te maken met duistere praktijken om zwart prijzengeld wit te wassen zeker nu met de komst van de euro schijnt dit voor een aantal personen problemen op te gaan leveren

Met Vriendelijke Groet; Rien Wielaart.

 

Pluim voor de Knuddeloog...

als kerstman.

Wie zat hier achter?

 

Op de Alstom Traxis Kerstborrel werd de Kerstman die geleverd werd door Sportblad Knudde Media Groep een pluim uitgereikt door de directeur van Alstom Traxis Rolijn voor vele organisatorische werkzaamheden bij o.a. de jaarlijkse Sinterklaasviering, de jaarlijkse Sportblad Knudde Volleybal Gala, de wekelijkse E O V Zaalvoetbal (al vele jaren) en af en toe volleyballen op dinsdagmiddag in Sporthal de Beverbol. De Kerstman en de Knuddeloog was volkomen verrast met deze pluim en laat het onderzoeken wie hier achter zat. Misdaadverslaggever Kees C. de Vrieshilk zoekt in de richting van Alice S. en Marina. v.de M.

In het belang van het onderzoek wordt er geen mededelingen verstrekt en wordt iedereen verzocht om mee te werken aan het onderzoek.

 OK