De Meest Waardeloze Website van

Sportblad Knudde

08/06/2021

Zo nu en dan gaan we Sportblad Knudde Museum Online een gedeelte hier promoten als eerste uitgelicht: Damesvoetbal bij Electro (Smit) Slikkerveer. Pas een paar maanden geleden wisten wij dat in 1967 voor het eerst werd gevoetbald door de dames van Electro Smit Slikkerveer nadat wij oude Electronieuws allemaal aan het doorlezen waren vooral op zoek naar bijzondere sportgebeurtenissen of sportverslagen. Wat we niet wisten dat de dames al in 1967 op het veld stonden met twee teams tegen elkaar , de voorloper dus van FC Lolaborstel en de Parfum Girils die op 8 juni 1978 in de Sporthal de Fakkel in Ridderkerk hun eerste wedstrijd speelden dankzij Sportblad Knudde. In 1967 bestond dit waardeloze blad nog niet anders wisten wij ook de namen van de voetbalsters in 1967. In Electro Nieuws konden we dit niet vinden, misschien dat er nog oudere collega’s zijn die dit nog weten en dit aan Sportblad Knudde kan mededelen. In Electro nieuws wel een paar foto’s met een verslag.

Ze speelden onder de namen van V.V.V.S.S. en V.V.V.E. tegen elkaar. VVVSS staat voor Vrouwen Voetbal Vereniging Smit Slikkerver en VVVE staat voor Vrouwen Voetbal Vereniging Electro


Nog een wedstrijd in 1969

(Uit Electro Nieuws van augustus 1969.)

De dames van SmitSlikkerveer namen het zelfs ook op tegen een dameselftal ui Alblasserdam. Deze wedstrijd leverde een recordaantal bezoekers op hetgeen wel te verwachten was. Mogelijk willen de dames hiervan een traditie maken.. Pas in 1978 volgde een vervolg van het dames voetbal dankzij Sportblad Knudde maar dan niet op het veld maar in de zaal en zou nog velen volgen! 

Zie verder op deze website: Damesvoetbal

26/05/2021

Enige weken geleden plaatsten wij  op Facebook in Holec Ridderkerk groep en Vrienden Brush HMA promotie bericht over onze vernieuwde website met Foto’s van Sinterklaas feest maar binnen enige minuten werden wij door Facebook benaderd dat de foto niet mocht en haalde het bericht gelijk weg door de nieuwe wet. Facebook vindt het niet aanvaardbaar dat mensen zich gediscrimineerd of onveilig voelen door bepaalde berichten Het ging om een foto waar een Zwarte Piet opstaat. Bij tweede poging plaatsten wij een sticker op de foto waar Zwarte Piet op voor kwam met in de tekst dat Facebook die foto had verboden. Die tekst mocht ook niet en werd ik voor 24 uur geblokkeerd, mocht geen berichten plaatsen of reageren op berichten. Wij hadden geen bijbedoelingen om die foto te plaatsen. In ieder geval houden wij er rekening mee als we iets op facebook gaan plaatsen. We konden ook nog in beroep gaan hebben dit niet gedaan omdat wij de Zwarte Piet discussie enorm zat zijn. Het is een kinderfeest en dat moet zo blijven voor de kinderen maakt het niet uit hoe Piet eruit ziet en daar moeten wij als volwassenen aan houden en stoppen met die discussies. In ieder geval plaatsten wij hier wel de foto’s die wij hadden geplaatst op Facebook de originele versie en met censuursticker ….

 

22/05/2021

Eindelijk onze vernieuwde website staat online , we hebben maanden lang gewerkt om dit te bereiken, van oude site alle pagina’s omgebouwd naar de nieuwe layout misschien dat sommige oude pagina’s nog niet goed uitzien bijvoorbeeld lettertype kleur en grootte. Al deze pagina’s worden nog verbeterd. Misschien dat ook enkele links naar andere pagina’s nog niet vlekkeloos werken ook daaraan wordt verbeterd. De site moet vooral geen doolhof zijn, daarom hebben we een PIJLROUTE door Sportblad Knudde Museum gemaakt , bij volgen van de  pijlen mis je niks van de museum rondleiding. Je hoeft geen afstand te houden en mondkapje of een test is beslist niet nodig! Natuurlijk is de website ook nog niet helemaal zoals wij het willen er moeten nog vele dingen bij komen zoals foto’s .MUSEUM  Online ROUTE met PIJL

 
 

19/03/2021

Website van Sportblad Knudde eindelijk weer vernieuwd!


De website van Sportblad Knudde is sinds 2016 niet meer bijgewerkt door dat een website software door vernieuwing besturingssysteem niet meer werkte en het bedrijf had te lang nodig om een nieuwe versie van software uit te brengen daarom moesten we kijken naar andere oplossingen en die hebben we gevonden. We moesten wel alle oude pagina’s opnieuw bekijken en veranderen om het weer te kunnen gebruiken. Misschien ziet u nog bij enige pagina’s fouten maar die worden later aangepakt om het weer goed te krijgen. Heel veel werk hebben we gehad om het in te bouwen in de nieuwe software. We hebben getracht om de website eenvoudig te houden zonder al te veel poespas. 

Blogartikel

 
 
OK