De Meest Waardeloze Website van

Sportblad Knudde

Bingodraaier op non-actief

mei 2024


BingoBallendraaier / omroeper op 

non-actief gezet na  omstreden 

EGV -Bingotrekking.


Na de vorige bingo lijkt de Bingoballerdraaier / omroeper Teun van D. Uit Slikkerveer door EGV op non-actief gezet te zijn na de omstreden bingo dat toen niet helemaal vlekkeloos verliep. Bij de nieuwe bingo van woensdag 8 mei jl werd plotseling vooraf omgeroepen dat Teun van D. op cursus was tijdens zijn vakantie, wij konden deze mededeling echter niet verifiëren en twijfelen daarover het lijkt erop dat Teun van D.  om disciplinaire redenen gewoon is geschorst. Of hij is door EGV verbannen naar een verplichte cursus bingoballendraaier. 

Nu werden de honneurs waargenomen door interim bingoballendraaier /omroeper Albert Stuurman die gelijk bij de eerste bal behoorlijk in de fout ging met bal getal 99… moest natuurlijk 66 zijn, wat hij wel goed deed dat de eerste deelnemer bingo riep een nieuwe EGV lid is dat is inmiddels gebruikelijk en met een prijs naar huis ging. 

Na twee lange bingo- ronden waren heel wat deelnemers de dupe omdat bal getal 11 niet werd getrokken, deze waren ook niet bij de overgebleven ballen bij einde spel. Nou is de vraag zat bal nummer 11 wel in het spel? Zo niet dan is opnieuw deze twee bingo ronden ongeldig wegens ontbreken bal nummer 11. De Belangen Vereniging Een Eerlijke Bingo overweegt nu naar het Europese Gerechtshof te gaan in Den Haag.

MafKees - Sportblad Knudde  (Mei 2024)