De Meest Waardeloze Website van

Sportblad Knudde

Nieuws 2007

In memoriam Cees Bisdom

Op 3 februari 2007 is plotseling Cees Bisdom overleden en werd door vele belangstellenden afscheid genomen op 8 februari in de grote aula van crematorium Rotterdam-Zuid. Doordat Sportblad Knudde pas op 8 februari in de Combinatie het afschuwelijke bericht las kon ik helaas niet op het afscheid zijn. Ina, Jacco, Christel en andere familieleden veel sterkte toegewenst.

Cees Bisdom was een markante figuur die Sportblad Knudde vooral is gaan kennen bij HOLEC Ridderkerk waar hij voorzitter was van de personeelsvereniging E.O.V. "69, bovendien was hij de grote organisator van de populaire Toer de Frans Poel. Het was elk jaar een groot feest rond de Toer de Frans, waarbij de loting altijd op de voet werd gevolgd door Sportblad Knudde. Er kwam een belangenvereniging Een Eerlijke Toer De Frans Poel omdat er verdachte taferelen afspeelde volgens E.E.T.D.F.P. en Sportblad Knudde, Cees Bisdom speelde hier de sublieme hoofdrol in.

Cees Bisdom werd ook een van Sportblad Knudde’s beste correspondenten , vele nieuwsberichten speelde hij door aan de redactie en genoot dan van de artikelen in Sportblad Knudde. Hij was misschien wel een van de grootste fan van Sportblad Knudde, dat liet hij vaak blijken.

De laatste jaren was hij actief als presentator bij de Sinterklaasfeesten van Holec / Brush HMA / Traxis / Alstom , daar voor was hij de belangrijkste organisator van die fantastische Sinterklaasfeesten en de bekende E.O.V. 69 personeelsavonden.

Zijn grote passie was gymnastiekvereniging OKK uit Ridderkerk waar hij voorzitter was en presentator bij Radio Ridderkerk.

Sportblad Knudde zal Cees Bisdom enorm missen, zijn humor, zijn lach, het vele nieuws dat hij ons bracht en zullen hem blijven herinneren.

 

Hoofdredacteur Kees Hilkmann

Sportblad Knudde.

OK