De Meest Waardeloze Website van

Sportblad Knudde

Na Smit-Slikkerveer - Holec Ridderkerk - Alstom nu bij: MEE

Sinds 18 april 2006 is Sportblad Knudde verbonden met MEE Facet waar onze hoofdredacteur voor 20 uur werkzaam was in het nieuwe pand van MEE Plus Groep MEE Facet:  Park Langesteijn.

In april 2007 werd door een reorganisatie mijn contract niet verlengd, maar na twee weken werd me gevraagd om op 1 mei 2007 terug te keren bij MEE Zuid Holland Zuid maar dan voor 24 uur.

Per 1 augustus 2007 werd mijn uren uitgebreid naar 32 uur, zodat ik eindelijk verlos ben van UWV en CWI. Geen tijdverlies meer in solliciteren...

Na enige jaren onzekerheid kreeg ik in feburari 2008 te horen dat op 1 mei 2008 mijn 1-jarig contract wordt omgezet in een contract voor onbepaalde tijd bij MEE. Daar ben ik natuurlijk enorm blij MEE omdat ik het daar naar mijn zin heb tussen al die dames. Ik zit  in een hele leuke team van Facultaire dienst met fantastische personeel waarvan vele vrouwen zijn en doet daar de Repro, wordt door dames aangestuurd die de opdrachten krijgt geleverd van overige personeel van MEE.

Voor degenen die niet weten waar MEE voor staat hier het volgende:

MEE is er voor iedereen met een beperking. MEE adviseert, ondersteunt en wijst de weg. MEE is een bureau bij u in de buurt. Daar werken deskundige mensen die u terzijde kunnen staan bij vragen op het gebied van onderwijs, opvoeding, wonen, werken, sociale voorzieningen, inkomen, vervoer, vrije tijd. Alles over MEE »

MEE Nederland is de vereniging van alle MEE organisaties in Nederland. Voor informatie over organisatie en beleidszaken: www.meenederland.nl

Even voorstellen....:

Mijn naam is Kees Hilkmann en sinds 18 april ben ik begonnen als Repromedewerker en post bij MEE Facet afdeling Facilitaire services voor 36 uur per week.

Ik ben geboren in Rotterdam op 6 augustus 1953 en 37 jaar woonachtig in Ridderkerk - Bolnes in een klein eigen huisje met tuin verder ongehuwd.


Mijn vorige werkgever, 35 jaar lang was: Smit-Slikkerveer dat later Holec Ridderkerk en nu Alstom Transport heet aan de Ringdijk in Ridderkerk - Slikkerveer. Alstom Transport is producent van elektrische aandrijvingen en besturingssystemen voor voertuigen in het openbaar vervoer (trein, metro, tram, de nieuwste trams in Rotterdam zijn geheel gemaakt door Alstom Transport in Frankrijk en Nederland). Door een reorganisatie verloor ik mijn baan met 160 collega’s, werd binnen het bedrijf ‘de ReproSpecialist’ genoemd, tevens was ik bedrijfsfotograaf. Kopieerden alles van A4 tot het grootste formaat A0 voornamelijk tekeningen, klein onderhoud kopieermachines, bijhouden van tekeningen archief en digitaliseren (scannen) van tekeningen in digitaal archief.

Als bedrijfsfotograaf maakte ik foto’s van producten, bijzondere gebeurtenissen, bedrijfsfeestjes zoals recepties jubileums e.d., deed dat met twee spiegelreflexcamera’s van Canon een digitaal (de eerste versie van Canon D30, kostte toen tienduizend Nederlandse Guldens) en de andere analoog.

Verder had ik vele rand activiteiten naast de functie als repromedewerker bijvoorbeeld: het organiseren van zaalvoetbalcompetities, volleybaltoernooien (afdelingen tegen elkaar of toernooien met o.a. klanten), medeorganisator (en fotograaf) van 25 jaar Sinterklaasfeesten voor kinderen van personeelsleden, organiseren van diverse Voetbalpoules (EK en WK) en Tour de France Pool ‘de Bezemwagen’ via Sportblad Knudde.

Sportblad Knudde, dat tegenwoordig op het Wereld Wijd Web verschijnt, was een onregelmatig verschijnend blad dat werd verspreid onder de personeelsleden en ver daar buiten met o.a. verslagen van sportevenementen en publiceren van Sinterklaasfoto’s.

Hobby’s: Natuurlijk volop fotograferen, sinds kort ook video.

              Muziekliefhebber op allerlei gebied maar vooral Jazz, Blues, Cabaret etc.

              Sport algemeen (niet actief, maar bijna alles volgen) zoals: wielrennen, voetbal, tennis etc.

              Bezoek al ruim 40 jaar de thuiswedstrijden van Feyenoord (ben absoluut geen Hooligan!)

 

Hoofdredacteur / oprichter / webmaster Sportblad Knudde; www.sportbladknudde.nl (de meest waardeloze website van het Wereld Wijd Web);

Beheerder van diverse Startpagina’s (Links verzameling)

Ik hoop jarenlang te blijven MEE werken en iedereen van mijn serviceverleende diensten tevreden te stellen. Kopieeropdrachten kunnen uitsluitend worden gemeld via de vriendelijke dames van Facetdesk en zij sturen me aan om de opdrachten zo goed mogelijk uit te voeren.

 

Kees Hilkmann.

 

Nieuws 2006-07

OK